Good people drink good beer

Samen een biertje, cocktail of wijntje drinken is natuurlijk gezelliger dan alleen! Ben je met een groep? Dan is het mogelijk om bij ons te reserveren. Dit doe je door het invullen van onderstaand formulier. We zorgen ervoor dat er een tafel voor je klaar staat.

Bier tastings met groepen

Voor beertastings met groepen bij je bij ons aan het juiste adres! We serveren verschillende soorten craft bieren, waaronder een aantal zeer exclusieve bieren. Onze beermasters vertellen je graag meer hierover terwijl jij geniet van het biertje.

Vrijgezellenfeesten

Vrijgezellenfeest? Wij zorgen ervoor dat de bruidegom- of bruid to be in het zonnetje wordt gezet op originele wijzen. Je kunt de vrijgezellendag starten bij Brody’s Taphouse met een biertje of als tussentijdse stop bij ons langskomen om te proeven van de diverse soorten bieren. Reserveer alvast en zet in de omschrijving dat het om een vrijgezellenfeest gaat – wij nemen vervolgens contact met je op om te bespreken op welke manier we het extra speciaal kunnen maken.
*Hebben we geen ruimte op de gewenste datum- en tijd? Dan nemen we tijdig contact met je op en stellen we een alternatief voor. 

  • :
  • Bijvoorbeeld: vrijgezellenfeest, beer tasting of andere wensen
Scroll to top